Artificiile nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment

Artificiile nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment

Orice eveniment important, fie ca este vorba de nunta, botez, lansare auto, concert sau zilele orasului/comunei, va fi mai bine pus in valoare de un foc de artificii, care sa ii dea stralucire. Gandindu-va la seara de Revelion, veti fi poate tentat sa credeti ca aprinderea artificiilor este un fapt banal, la indemana oricui, dar pentru siguranta dumneavoastra si a participantilor la eveniment, ca si pentru reusita acestuia ar fi mai bine sa apelati la profesionisti. Noi va putem asigura acest serviciu, care este unul premium, indiferent ca optati pentru artificii de interior sau de exterior.
Vezi categoriile artificii de interior si artificii de exterior.

Comentarii

Buna ziua. As dori sa-mi trimiteti o lista cu preturile. Sunt interesat de artificiile pt interior/exterior, lampioane, si fumul greu. Va multumesc anticipat.

Dupa cum v-am raspuns si pe mail, pentru mai multe detalii ne putem auzi la un telefon, pe care il gasiti si la pagina de Contact.
O zi cat mai frumoasa!
Echipa DirectSound

am si eu o intrebare cat m-ar ajunge sa fac la nunta cu gheata carbonica si fum in timpul valsului? nunta va avea loc la anu in august astept raspuns multumesc

Pentru oferta de gheata carbonica si fum greu avem nevoie de mai multe detalii. Un raspuns de principiu v-am expediat si pe adresa dvs. de yahoo. Ne putem auzi si la un telefon, pe care il gasiti la pagina de Contact, eventual pe mail: rezervari@directsound.ro  sau  dorinbazil@yahoo.fr 
O zi cat mai frumoasa!
Echipa DirectSound