Impresioneaza-ti invitatii prin rafinament

Impresioneaza-ti invitatii prin rafinament

Sculpturile de gheata sunt cel mai bun mijloc pentru impresionarea intr-un mod placut si unic a tuturor invitatilor la evenimentul pe care-l planuiti! Acestea se realizeaza manual, din blocuri perfect translucide, pe baza unui proiect sau desen, facut in urma discutiilor sau sugestiilor date de clienti.
Fie ca optati pentru un bar sculptat in gheata, pentru un suport pentru bauturi, fructe sau flori din gheata, ori pentru logouri de firme sau produse incastrate in gheata (cu prilejul diferitelor lansari), efectul va fi unul mai mult decat nemaipomenit, iar respectiva piesa din gheata va deveni principalul punct de atractie al evenimentului. Daca va caracterizeaza simtul artistic si rafinamentul, nu ezitati sa prevedeti sculpturile de gheata in bugetul nuntii, lansarii sau receptiei pe care o organizati si veti avea parte de un spectacol unic si de neuitat, o adevarata incantare pentru ochi si pentru suflet.

Comentarii

E nemaipomenit ce se poate face dintr-o bucata de gheata. Dar si pretul cred ca este pe masura. Trebuie sa fie doar pentru evenimente exclusiviste sau de fite, nu oricine isi poate permite sculpturi de gheata.